Evanescence canta in Romania pe 29 iunie

Schimbari de componenta, pauze si reveniri sunt doar cateva dintre situatiile prin care a trecut trupa americana Evanescence. Fanii, insa, le-au ramas alaturi mereu, iar cei din Romania se vor bucura in 2017 de un concert care va avea loc pe 29 iunie, ora 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele la preturi speciale sunt deja in vanzare.

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, cu premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, cu albumul „Fallen” certificat cu Platina in intreaga lume si ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, va oferi publicului din Romania un concert de exceptie, in bunul obicei al formatiei.

Muzica Evanescence are o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, cei de la Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Biletele se pot cumpara online de pe www.iabilet.ro sau din reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea, din Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, din Hard Rock Cafe sau in ziua concertului la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:


- EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C pana pe 1 februarie
– PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C pana pe 29 iunie
– in ziua concertului biletele la categoria C vor costa 200 de lei, cele la categoriile A si B vor fi, cel mai probabil, sold out

Se gasesc la vanzare si pachete speciale VIP Meet & Greet care contin: Bilet categoria B in fata scenei, Meet & Greet, Poza cu trupa, o cutie inscriptionata, un afis cu autograf, un badge VIP laminat. Acestea sunt vandute direct de managementul artistului prin iabilet.ro si costa 850 de lei. Numarul lor este limitat la 40 de bucati.

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E
Categoria B: fara loc in fata scenei,
Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Harta poate fi consultata AICI.

Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul are loc in aer liber.

Evenimentul este oragnizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.