Comedia “TOC TOC” se muta la Cinema Pro

Spectacolul TOC TOC – comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii 10 ani – se va juca intr-o locatie premium in sala recent renovata si amenajata pentru spectacole din cadrul Cinema Pro (situat pe Bd. I. C. Bratianu nr 6, in zona Piata Universitatii) pe 4 februarie 2017, de la ora 20:00.

Sunteti invitati sa aflati ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Monica Ciuta), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur), o habotnica avand si mania verificarilor (Anca Turcasiu), o tanara care spune fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu).

Biletele se pot achizitiona:
• Online de la adresa: www.toctoc.ro/bilete
• Online de pe site-ul bilet.ro
• De la magazinele partenere Bilet.ro din Bucuresti (De asemenea din aceste magazine pot fi ridicate si rezervarile efectuate online pe site-ul bilet.ro)
• Daca doriti sa achizitionati un pachet de bilete pentru un grup mai mare de 10 persoane, va rugam sa trimiteti un mail la adresa: contact@toctoc.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *