Stagiunea Jazz@ARCUB 2017 se deschide pe 19 ianuarie

Programul Jazz @ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE, curatoriat de pianistul de jazz new yorkez de origine romana Lucian Ban, demareaza in noul an pe 19 ianuarie, ora 19.30, la Arcub, cu o premiera absoluta: Iordache prezinta suita “TITAN”, o lucrare originala pentru sextet de jazz inspirata de cunoscutul cartier bucurestean.

“Construit de arhitecti inspirati de Le Corbusier, cu spatii largi si cu un parc imens, doar pe jumatate amenajat in acele vremuri, cartierul Titan (sau Balta Alba) a fost locul unde am descoperit lumea, intre marsurile patriotice pe care trebuia sa le cantam la scoala, ecourile vagi ale miscarii hippy care ajunsesera si la noi si casetele pe care le copiam unii de la altii. Mintile generatiei mele au inceput sa se deschida spre lume intr-o societate care se inchidea din ce in ce mai mult in ea insasi. Ca fapt divers, refrenul marsului “Partidul, Ceausescu, Romania” este copiat dupa primele note din melodia “I Wanna Hold Your Hand” a cunoscutei formatii The Beatles.” (Mihai Iordache)

Ansamblul ii include pe:

Iordache – compozitii, saxofon alto si bariton, voce
Daniel Torres – saxofon tenor
Vlad Simon – trompeta, voce
Dan Mitrofan – chitara electrica
Adrian Stoenescu – claviaturi
Tavi Scurtu – baterie

Biletele costa 35 lei si pot fi achizitionate online de pe arcub.ro si www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.