HTETHTHEMETH canta weekendul viitor la Targu Mures si Cluj-Napoca

Trupa HTETHTHEMETH (“Unhuman music” din Brasov) va sustine doua concerte saptamana viitoare: vineri, pe 20 ianuarie, va fi prezenta in Jazz & Blues Club din Targu-Mures, alaturi de FALSE REALITY si S.P.A.W.N., iar sambata 21 Ianuarie va canta in Hard Club” din Cluj-Napoca, unde va imparti scena cu FALSE REALITY.

Hteththemeth a avut multe succese in 2016: a castigat locul doi la Global Battle Of Bands in finala mondiala din Berlin, a castigat Wacken Metal Battle (Romania) si a cantat la festivalul “W.O.A.” din Wacken, Germania, dar si la festivaluri mari din Romania, precum Artmania, Rockstadt Extreme Fest, Rock In Ludus, Magura Wave si Rock’n’Iasi, sustinand alte peste 20 concerte in toate tara.

Pe langa aparitiile live, trupa a scos pe piata un album, “Best Worst Case Scenario”, care a fost foarte bine primit de catre public si media rock/metal. Merita se fie mentionat si primul lor video-clip promotional, “You Are My Last Girlfriend”, realizat cu actori profesionisti, un pas inainte pentru industria muzicala si video din Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.