Expozitie de pictura si grafica: „RO”

Galeria Odeon si DanaArt Gallery va invita sa faceti un popas cultural la expozitia de pictura si grafica intitulata „RO”, semnata de tanara artista Valentina Stan. Vernisajul va avea loc pe 24 ianuarie, incepand cu ora 18.30 in foaierul salii Studio de la Galeria Odeon din Capitala, situata pe Calea Victoriei, la nr.40-42.

Proiectul „RO” aduce pe simeze compozitii realizate in tehnici mixte, bogate in simboluri si semnificatii inspirate din patrimoniul cultural romanesc. „Conceptul meu cuprinde o serie de lucrari, toate puse sub amprenta culturii romanesti traditionale si a individului roman ca entitate spirituala. Caut prin mijloace plastice o cale de reintregire nationala si renastere spirituala.”, spune artista.

Valentina Stan este eleva in clasa a XII-a la Liceul de Arta N. Tonitza, la sectia grafica, iar acest eveniment este prima sa expozitie personala.
Expozitia se poate vizita in perioada 24 ianuarie – 22 februarie 2017 inainte de spectacolele de la sala Studio sau prin programare la nr. 0724 271 723.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.