Teatrul InDArt va invita la carti cu teatru

Teatrul InDaRT va invita duminica 22 ianuarie, de la ora 20.00, la comedia romantica “Amanta de la pranz”, spectacol in regia lui Bogdan GAGU. Inainte de spectacolul de teatru va avea loc lansarea volumului “Poezii de citit in semineu”, carte semnata de actorul Andrei Ciopec – un proiect al Editurii InDArt.

Programul serii de duminica este urmatorul:

ORA 17:00 – Lansare de carte “Poezii de citit in semineu”, carte semnata de actorul Andrei Ciopec
Prefata cartii este semnata de Florin Zamfirescu, cel care va fi prezent si la lansare pentru a spune cateva cuvinte despre carte si autor. Spectacolul de lansare va cuprinde un recital de poezie si un concert sustinut de trupa OSA, al carui solist este insusi autorul Andrei Ciopec.

Intrarea este libera.

ORA 20:00 – “Amanta de la pranz”

O comedie despre iubire, lupta si moralitate, spectacolul incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Olivier si Carrie pun la cale un scenariu pentru a-si recastiga sotia/sotul inapoi. Spectacolul este o comedie romantica plina de momente savuroase si aduce in prim plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu.

In distributie: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Biletele costa 25 lei (respectiv 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari) si pot fi achizitionate de la sediul InDArt sau online de pewww.mystage.ro, www.iabilet.ro, www.startickets.ro.

Accesul in sala se face cu o ora inainte de spectacol. Locurile in sala se ocupa in ordinea rezervarilor
Modalitati de rezervare bilete:
– apel sau sms: 0724.304.593
– email: contact@indart.ro
– formular contact site www.indart.ro specificand: numele, numarul de persoane, spectacolul si data.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *