Concert de 1 martie: Zamfir + 100

Gheorghe Zamfir si alti 100 de muzicieni isi dau intalnire cu publicul la Sala Palatului din Capitala in prima zi de martie, de la ora 19:30. Sunetul unic al naiului maestrului Gheorghe Zamfir se va alatura interpretarii de exceptie a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apararii Nationale, condusa de Colonel Aurel Gheorghita.

Zamfir + 100 este un spectacol care se inscrie in seria de evenimente concertistice ale Asociatiei Culturale Spectaculis, in cadrul proiectului DESTINNATIE ROMANIA, dedicat promovarii imaginii Romaniei si a culturii romanesti prin muzica si interpretare, la cel mai inalt nivel.

Alaturi de cele doua renumite branduri romanesti cu traditie si palmares impresionant, la eveniment vor participa: corul Cantoris, condus de Maestrul de cor Daniel Jinga, renumitul organist de origine romana Christian Micsunescu si Maria Jinga, mezzosoprana a Operei Nationale Bucuresti.

Gheorghe Zamfir si-a daruit viata muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii, dar si scrisului si picturii. Autor a peste 300 de lucrari in stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental si simfonic, artistul a vandut peste 120 de milioane de discuri in toata lumea, are peste 100 de discuri de aur si de platina, alaturi de nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.

Programul concertului Zamfir + 100 va cuprinde lucrari romanesti si internationale, reorchestrate pentru orchestra de suflatori, melodii celebre si arii de opera, predominand creatiile maestrului Gheorghe Zamfir.

Biletele pentru concertul programat pe 1 martie au preturi variabile in functie de categoria de loc, astfel:

Meet and Greet – 500 lei
Golden VIP – 220 lei
VIP – 180 lei
Cat. I – 140 lei
Cat. a II-a – 95 lei
Cat. a III-a – 65 lei

Acestea pot fi achizitionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – et. 2, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele DIVERTA, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.