Coproductie TAB si Teatrul Mic: „Singularity”

O premiera realizata in coproductie cu Teatrul Mic, dupa un text nominalizat la premiul „Cea mai buna piesa a anului 2011”, un concert fara nume cu Maria Raducanu, dar si o noua facilitate de achizitionare a biletelor sunt doar cateva dintre surprizele pe care Teatrul de Arta Bucuresti le-a pregatit publicului pentru luna februarie.

Programul pentru saptamana aceasta este urmatorul:

vineri, 3 februarie I ora 20.15
SINGULARITY dupa Cornel Mihai Ungureanu – PREMIERA

Cu: Florina Gleznea, Claudia Prec, Mihaela Popa, Bogdan Talasman, Rares Andrici
Regia: Mariana Camarasan
Scenografia: Vladimir Turturica

Traim intr-o lume globalizata, visam sa calatorim si chiar o facem, nu ne sunt straine marile probleme si descoperiri ale stiintei, beneficiem de o tehnica din ce in ce mai avasata, dar continuam sa purtam razboaie, asa cum continuam sa iubim. Ceea ce se dezvaluie este povestea intalnirii sub acelasi cer si sub semnul aceleiasi utopii, a unor oameni care isi vor marca reciproc destinul. Se poate spune despre aceste personaje ca graviteaza unele in jurul celorlalte, pastrandu-si totodata solitudinea, fara puterea de a se contopi sau pierde defnitiv unele de altele. Ce naste acest tip de legatura este de fapt un mister, dar este ceea ce recunoastem si ceea ce traim.
Spectacolul are la baza piesa „Sotii, prietene, amante” de Cornel Mihai Ungureanu, nominalizata la premiul „Cea mai buna piesa a anului 2011”, program UNITER desfasurat sub egida Casei Regale a Romaniei.

Spectacolul este realizat in coproductie Teatrul Mic – Teatrul de Arta Bucuresti.

sambata, 4 februarie | ora 20.15
SASE DIN 49 de Spiró György

Cu: Dana Voicu si Liviu Cheloiu
Regia: Alexandru Maftei

Ce i se poate intampla unui cuplu de oameni simpli, atunci cand este pus in fata unui bilet castigator la loto, care valoreaza 10 milioane de euro? Cei doi, sot si sotie, parinti a doi adolescenti, evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava, pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatie lor ies incet, incet, la iveala, intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica ce culmineaza cu un gest extrem.

duminica, 5 ianuarie I ora 20.15
DUMNEZEU IUBESTE dupa Zlata Demina

Cu: Magda Catone, Amalia Ciolan, Teodora Calagiu Garofil, Ana Maria Carablais, Tamara Roman, Darius Daradici
Regia si scenografia: Tomi Cristin

„Dumnezeu iubeste” este un spectacol despre conditia femeii si despre rolul si rostul ei de mama. Patru femei insarcinate sunt internate intr-o rezerva a unui spital, asteptand sa nasca – patru destine care se intersecteaza intr-un punct din timp si din spatiu, urmand ca mai apoi sa-si reia traiectoriile separat, fiecare mai bogata cu o viata; toate, in afara de una. Sase actori construiesc o poveste in care nu se poate sa nu te regasesti, pentru ca, pana la urma, cu totii suntem fiii sau fiicele unor mame, cu totii am iubit, iubim sau suntem iubiti si fiecare ne-am gandit, macar o data, cum e sa avem un copil.
Coproductie Teatrul de Arta Bucuresti si Teatrul IV.

Pret bilet: 31,5 lei/21 lei (studenti/elevi/pensionari)
Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete, Eventim.ro si mySTAGE.ro
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.