“T2 Trainspotting” intra in cinematografe pe 24 februarie

Drama “T2 Trainspotting” (Marea Britanie, 2017), in regia lui Danny Boyle (“Steve Jobs”, “Slumdog Millionaire”) va avea premiera in cinematografele din Romania pe 24 februarie. Filmul, distribuit la noi de IntercomFilm, ii are in distributie pe Ewan McGregor, Robert Carlyle, Steven Robertson si Shirley Henderson.

“T2 Trainspotting” ii ofera regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, sansa de a se reintalni cu distributia filmului initial, din 1996. Mark Renton (Ewan McGregor) revine in singurul loc pe care-l poate numi “acasa”. Ei il asteapta: Spud, Sick Boy si Begbie. Ceilalti vechi prieteni ai sai il asteapta si ei: durerea, sentimentul de pierdere, bucuria, razbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea si pericolul mortal, cu totii stau aliniati pentru a-l intampina, gata sa intre in hora.

“Filmul traverseaza timpul – te uiti intr-o parte si vezi trecutul, care pare atat de aproape; te uiti din nou – si nu mai e! Interesant, T2 este de fapt adaptarea a doua carti: “Porno”, urmarea scrisa de Irving dupa zece ani, dar si o bucla in timp pana la “Trainspotting”. Dupa mine, cartea originala este ca un fel de “Ulise” modern. E neintrecuta, iar atunci cand o citesti este ca si cand oceanul ti-ar invada inima. Noul film este permanent atras pe orbita romanului, iar pentru noi a fost un privilegiu sa pasim din nou in acea lume.” (Danny Boyle)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.