Avanpremiera la TAB: “Singularity”

Avanpremiera spectacolului “Singularity” are loc sambata, 11 februarie, ora 20.15 si marti, 21 februarie, ora 19.15, la Teatrul de Arta Bucuresti din str. Sfantul Stefan nr. 21. Adaptarea textului si regia sunt semnate de Mariana Camarasan, iar din distributie fac parte Florina Gleznea, Claudia Prec, Mihaela Popa, Bogdan Talasman si Rares Andrici.

Traim intr-o lume globalizata, visam sa calatorim si chiar o facem, nu ne sunt straine marile probleme si descoperiri ale stiintei, beneficiem de o tehnica din ce in ce mai avansata, dar continuam sa purtam razboaie, asa cum continuam sa iubim. Ceea ce se dezvaluie in spectacol este povestea intalnirii, sub acelasi cer si sub semnul aceleiasi utopii, a unor oameni care isi vor marca reciproc destinul. Personajele graviteaza unele in jurul celorlalte, pastrandu-si totodata solitudinea, fara puterea de a se contopi sau pierde definitiv unele de altele.

“Singularity este povestea noastra, a tuturor, dureroasa, calda, candida, este cea mai fidela si frumoasa fotografie a razboiului infinit din noi. O poveste care are intensitatea primului sarut si prapastia primei despartiri.” (George Constantinescu, actor, fondator si director al Teatrului de Arta Bucuresti)

Bilete pentru avanpremiera din 11 si 21 februarie se pot achizitiona online, de pe MyStage.ro sau www.teatruldearta.ro/bilete sau se pot rezerva la Teatrul de Arta Bucuresti – rezervari@teatruldearta.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.