Pe 24 februarie, Dragobete Rocks!

Pe 24 februarie, Dragobete… Rocks in Clubul Quantic (Soseaua Grozavesti, nr. 82), asa ca, daca aveti chef de distractii romanesti de buna calitate, sunteti asteptati incepand cu ora 21.00 sa petreceti o seara de rock, ska si jazz alaturi de artisti de seama: Adrian Naidin & Ionut Micu, The dAdA si Accuarella.

Adrian Naidin si Ionut Micu fac un duet plin de energii pozitive si inspiratie, iar proiectele sustinute impreuna se bucura de un real succes si datorita spontaneitatii artistice. Trupa The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse. Accuarella, o trupa relativ noua in peisajul muzical romanesc, are deja foarte multe vizualizari pe retelele de socializare, datorate stilului inedit de interpretare si sonoritatilor de ska si rock.

Biletele pentru “Dragobete Rocks” au fost puse in vanzare in retelele Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro si Eventim.ro. Pana pe 23 februarie inclusiv, biletele pot fi achizitionate la pretul de 35 lei, iar in ziua concertului acestea vor fi disponibile la pretul de 45 lei. Rezervarea meselor se poate face dupa cumpararea biletelor, apeland numarul de telefon: 031/432.17.42.

“Dragobete Rocks” este un proiect conceput de Asociatia Culturala Spectaculis care isi propune sa promoveze generatia tanara a artistilor talentati si, in acelasi timp, sa ii aduca pe bucuresteni mai aproape de muzica live de calitate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *