S-a lansat campania “Strumpfi Mici, Obiective Mari”

Strumpfii ii incurajeaza pe copii, tineri si adulti deopotriva sa faca lumea mai fericita, mai pasnica, mai echitabila si sanatoasa, prin intermediul unei campanii lansate de Natiunile Unite, UNICEF si Fundatia Natiunilor Unite sub denumirea “Small Smurfs Big Goals” (“Strumpfi Mici, Obiective Mari”).

Campania isi propune sa incurajeze lumea intreaga sa cunoasca si sa sustina cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD), agreate in 2015 de catre toate cele 193 de state membre ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Publicul se poate alatura “Echipei Strumpfilor” (“Team Smurfs”) accesand website-ul SmallSmurfsBigGoals.com. Acolo va afla cum poate contribui la atingerea Obiectivelor, va descoperi care dintre acestea corespund propriilor interese, isi va putea exprima mesajele pentru o lume mai buna pentru toti si va distribui in social media informatii, idei si imagini.

“Stim ca tinerii si copiii sunt unii dintre cei mai pasionati avocati ai chestiunilor importante pentru ei. Trebuie sa gasim in continuare noi modalitati care sa le permita sa creeze o lume fara discriminare si fara nedreptate, pentru toti copiii. Aceasta campanie le va oferi copiilor si tinerilor platforma necesara pentru a-si face vocile auzite”, a declarat Directorul de Comunicare al UNICEF, Paloma Escudero

Animatia “Strumpfii: Satul pierdut” va rula in cinematografele din Romania incepand din 31 martie 2017, in format 3D. Productia este distribuita de InterComFilm.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.