TAB incepe luna martie cu spectacole unul si unul

Luna martie incepe in forta la Teatrul de Arta Bucuresti, care pana duminica ne ofera cinci spectacole unul si unul. Pretul biletelor difera, un bilet intreg costa 31,5 lei, iar cel pentru studenti/elevi/pensionari are pretul de 21 lei. Biletele se gasesc online pe mySTAGE.ro si Eventim.ro, iar rezervarile se fac la 0737.904.932.

Programul saptamanii:

joi, 2 martie | ora 19.15
SI VENI BARBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov

Cu: Mihaela Sirbu si Lucian Pavel
Traducerea si regia: Bogdan Budes

Dina si Victor sunt trecuti de patruzeci de ani, divortati, si fiecare are cate un copil dintr-o fosta casatorie.
“Trecuti de patruzeci de ani” nu e o varsta la care viata ia sfarsit. Asa ca prietenii lor comuni, Jora si Judith,
incearca sa le vina in ajutor, aranjandu-le o intalnire. Victor se prezinta acasa la Dina, intr-o seara ploioasa
de sambata. Dar amandoi au de infruntat temeri, frustrari si dezamagiri din trecut. Asa ca se apropie unul de celalalt cu o stangacie plina de candoare, care da nastere unor replici stralucitoare.
O comedie induiosatoare, o privire amuzata asupra unui cuplu care vrea sa o ia de la capat.
Coproductie Teatrul de Arta Bucuresti si Teatrul Fara Frontiere

vineri, 3 martie I ora 19.15
FATA DIN CURCUBEU de Lia Bugnar

Text si regie: Lia Bugnar
Cu: Marcela Motoc

Fata din Curcubeu este o pledoarie pentru pastrarea convingerii ca totul pe lume are un sens, chiar daca acesta se prezinta indescifrabil. Franceza si romana au facut un cuplu inedit in spectacolul pe care Marcela Motoc l-a jucat in 2013, la Teatrul de l’Orme, Paris – arondismentul 19, cartier in care au locuit candva Jacques Brel si Edith Piaf. Romana si franceza se imbina din nou, in noua versiune propusa de actrita publicului roman.
Va asteptam sa o descoperiti.
Coproductie Teatrul de Arta Bucuresti si Asociatia Cortina

sambata, 4 martie I ora 20.15
FA TU PRIMUL PAS de Jean-Claude Carrière

Cu: Raluca Aprodu si Marius Calugarita
Regia: Andrei Munteanu

Cum ar fi sa te trezesti, intr-o dimineata, cu cineva in mijlocul apartamentului tau, si totul sa se transforme intr-un neasteptat joc in doi? Refuz, seductie, fuga, atractie si mult umor. O poveste de iubire care in afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi intamplat niciodata.
“Fa tu primul pas” este o comedie romantica plina de farmec si extrem de vie, despre intalnirea a doi oameni total diferiti.
Jean-Claude Carrière, unul dintre cei mai importanti dramaturgi si scenaristi francezi ai momentului, castigator a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar si Cannes, este autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac si The Unbearable Lightness of Being.

duminica, 5 martie I ora 19.15
DUMNEZEU IUBESTE dupa Zlata Demina

Cu: Magda Catone, Amalia Ciolan, Teodora Calagiu Garofil, Ana Maria Carablais, Tamara Roman, Darius Daradici
Regia si scenografia: Tomi Cristin

“Dumnezeu iubeste” este un spectacol despre conditia femeii si despre rolul si rostul ei de mama. Patru femei insarcinate sunt internate intr-o rezerva a unui spital, asteptand sa nasca – patru destine care se intersecteaza intr-un punct din timp si din spatiu, urmand ca mai apoi sa-si reia traiectoriile separat, fiecare mai bogata cu o viata; toate, in afara de una. Sase actori construiesc o poveste in care nu se poate sa nu te regasesti, pentru ca, pana la urma, cu totii suntem fiii sau fiicele unor mame, cu totii am iubit, iubim sau suntem iubiti si fiecare ne-am gandit, macar o data, cum e sa avem un copil.
Coproductie Teatrul de Arta Bucuresti si Teatrul IV.

duminica, 5 martie I ora 21.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin

Cu: Paula Chirila si George Constantinescu
Regia: Bogdan Husanu

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba “ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a “sexului slab”. Gavrunski, personajul masculin, cunoaste, de-a lungul spectacolului, femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima, femeia romantica – acestea devenind norocul si ghinionul din viata lui.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.