Turneul False Reality ajunge in Fabrica pe 3 martie

Formatia de melodic death metal / progressive rock False Reality merge mai departe cu turneul de lansare a albumului “End Of Eternity”. Dupa doua seri memorabile in Targu-Mures si Cluj-Napoca, turneul continua cu inca patru concerte, primul fiind un eveniment special in Club Fabrica din Bucuresti, pe 3 Martie.

Concertul va avea in deschidere alte trei formatii, fiecare abordand un stil deosebit. Prima trupa din deschidere va fi Recursive Delusion din Bucuresti, avand influente diverse – de la Amon Amarth si Five Finger Death Punch pana la Epica sau Dream Theater – genul declarat fiind experimental metal. Urmatorii pe scena vor fi Mindcage Escape, care abordeaza un gen pe care ei insisi il numesc modern progressive metal, cu anumite influente death dar si power metal. Invitati speciali vor fi Eternal Fire, trupa de melodic symphonic black metal / progressive pagan metal din Bucuresti, care a putut fi vazuta in deschidere concertelor Dark Funeral, Carach Angren, Negura Bunget si altii.

Urmatoarele date ale turneului “End Of Eternity” sunt:

Sambata 4 Martie: Buzau, Cafeneaua Artistilor: False Reality + Mindcage Escape
Vineri 17 Martie: Targoviste, Karma Rock House: Hteththemeth + False Reality
Sambata 18 Martie: Constanta, Rock Halle: Hteththemeth + False Reality

Biletele in avans pentru concertul din Fabrica se gasesc la pretul de 20 lei pe eventbook.ro, iar in ziua concertului, la intrare, vor costa 25 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.