Hai la film cu muzica live: “Harry Potter si piatra filozofala™ – in Concert”

Wise Trumpets anunta lansarea spectacolului “Harry Potter si piatra filozofala™ – in Concert” pe 1 iunie, ora 19:00, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter. In premiera in Romania, vom putea urmari una dintre cele mai indragite pelicule din istorie, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti.

La inceputul acestui an, CineConcerts si Warner Bros. Consumer Products au lansat in turneu mondial seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, care a avut premiera in iunie 2016, reprezinta o experienta magica din universul vrajitorilor creat de J.K. Rowling. Turneul este programat sa includa sute de reprezentatii in peste 35 de tari, pana in 2018.

La spectacolul din Romania, care va avea loc la Sala Palatului din Capitala, Orchestra Simfonica Bucuresti va interpreta fiecare nota din coloana sonora originala compusa de John Williams, sincronizandu-se cu proiectia peliculei “Harry Potter si piatra filozofala™” in HD, pe un ecran de 20 metri.

Biletele se gasesc in retelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.