OCC continua sa promoveze ritmurile latino in luna martie

Dupa ce a sarbatorit ziua de 8 martie cu spectacolul-eveniment, intitulat “Historia de un Amor” (cu Ioana Maria Lupascu, Raluca Oprea, Lucas Molina si Orchestra OCC), Opera Comica pentru Copii continua periplul prin ritmurile latino cu premiera “Underground Tango”, care va avea loc pe 24 martie, in Sala UnderGrant.

Dirijata de Gheorghe Iliuta, Orchestra Operei Comice pentru Copii a prezentat un spectacol cu piese alese din muzica spaniola, printre care s-au numarat faimoasele “Besame mucho”, “Por una cabeza”, “Libertango”, dar si cateva piese in prima auditie, precum cea care a dat si numele spectacolului, “Historia de un amor” (aranjament Ioan Dobrinescu) sau “Tengo nostalgia de ti”. Invitatii speciali ai serii au fost soprana Raluca Oprea, pianista Ioana Maria Lupascu si dansatorul de flamenco Lucas Molina.

Finalul lunii martie aduce in prim-plan tango-ul argentinian, intr-un spectacol pregatit sa impresioneze cele mai critice priviri. Aranjamentul muzical pentru sapte instrumente si perechile de dansatori din Baletul Operei Comice pentru Copii vor face din “Underground Tango” o experienta memorabila, atat pentru pasionatii de tango, cat mai ales pentru cei care interactioneaza pentru prima data cu acest mod de exprimare.

Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte opt spectacole in premiera: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru”, “Concert-lectie de Harpa” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbinca” si “Harap Alb” (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.