Monster Truck deschide concertul Deep Purple din 13 mai

Monster Truck canta in deschiderea concertului pe care Deep Purple il va sustine la Bucuresti in cadrul turneului „The Long Goodbye” peste doua luni – 13 mai, Romexpo. Amestecand hard-rock-ul cu influente ale anilor ’70 si un strop de grunge, Monster Truck s-a nascut in Hamilton, Ontario, in 2009, din componentii a doua trupe locale.

Chitaristul Jeremy Widerman si bateristul Steve Kiely cantau in trupa Reason, in timp ce Brandon Bliss (clape) colabora cu Saint Alvia. Dornici sa cante hard-rockul curat cu care crescusera, Widerman, Bliss si Kiely au facut echipa cu solistul si basistul Jon Harvey, iar in 2010 Monster Truck a lansat un EP cu patru piese, vandut initial la standurile de merchandising la show-urile lor.

In 2013, trupa a scos primul sau album complet, „Furiosity”, no. 13 in topurile canadiene si a castigat un premiu Juno pentru Breakthrough Group of 2013. Dupa mai multe turnee in Canada, Statele Unite ale Americii si Europa, Monster Truck a intrat in studio in 2015 pentru a incepe sa lucreze la al doilea album. Intitulat „Sittin ‘Heavy”, albumul a fost lansat in 2016 si primit cu entuziasm de fani.

Biletele sunt disponibile la preturile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.