Expozitie de pictura si grafica: “Intalniri subiective”

DanaArtGallery si Metropolis Art Collection va invita la expozitia de grup “Intalniri Subiective” care cuprinde lucrari de arta diverse in tehnicile pictura si grafica. Expozitia, al carei vernisaj va avea loc pe 15 martie, ora 18.00, poate fi vizitata in perioada 13 – 31 martie, de luni pana sambata intre orele 12:00 si 20:00.

Artistii care isi expun lucrarile sunt: ALEXANDRU MIHAI POPA, BRENDEA COSMIN, CORINA PREDA-PERIANU, COMAN GHEORGHE, DANIEL TURLIU, EUGEN VASILE IOVAN, ELIZA POPA, FRORIN SUTU si JARDA MARIA.

“Este o expozitie complexa, bogata in viziuni si trairi alese. Am ales sa o intitulam “Intalniri subiective”. Suntem din generatii diferite, cu viziuni diferite, in acelasi timp cu tehnici si raportari cat se poate de diverse. Va fi o expozitie “altfel”, va fi unitara, tocmai prin lipsa ei de unitate, unitatea o veti simti la final dupa ce va veti intalni cu creatiile celor noua artisti. Puntea de legatura si ceea ce ne leaga este profesionalismulalismul sau dorinta sincera de profesionalizare, la care, fiecare dintre noi, indiferent de generatie, ne raportam.” (Daniel Turliu)

Metropolis Center: Strada Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *