Sa cunoastem traditiile lumii turcice: NEVRUZ – Spectacolul Primaverii

Ambasada Republicii Turcia in Romania, Yunus Emre Enstitüsü-Centrul Cultural Turc din Bucuresti, in colaborare cu TURKSOY, va invita la NEVRUZ – Spectacolul Primaverii, pe 27 martie, ora 19:00, la Opera Nationala din Bucuresti. Traditiile lumii turcice se vor descoperi in spectacolul sustinut de Orchestra Nationala de Instrumente Folclorice Turksoy.

Peste 45 de artisti, originari din tarile vorbitoare de limba turca, se reunesc in acest spectacol-turneu pentru a face cunoscute lumii – prin muzica, dansuri, instrumente si costume – traditiile si obiceiurile de intampinare a primaverii.

In fiecare an, Yunus Emre Enstitüsü-Centrul Cultural Turc din Bucuresti ofera publicului intalnirea cu marea cultura turca. In 2015, la Bucuresti, au sustinut spectacolul fascinant Dervisii Rotitori din Konya, iar in 2016 celebrul pianist Tuluyhan Uğurlu i-a incantat pe bucuresteni cu creatiile sale muzicale in concertul de la Ateneul Roman. Si in acest an, Yunus Emre Enstitüsü-Centrul Cultural Turc din Bucuresti va invita la o noua intalnire de suflet, de aceasta data cu traditiile si obiceiurile lumii turcice.

NEVRUZ – Spectacolul Primaverii este oferit publicului non-profit. Intrarea este libera, dar pe baza invitatiilor care se pot ridica de la sediul Yunus Emre Enstitüsü-Centrul Cultural Turc din Bucuresti, din str. Vasile Lascar, nr.96, sector 2.

Pentru rezervari de locuri si invitatii, publicul trebuie sa sune la: 021 211 1316.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.