FCV sarbatoreste cu Verdi cei 10 ani de existenta

Fundatia Calea Victoriei va invita sa va bucurati de operele celui mai iubit compozitor italian la Concertul de Gala „I LOVE VERDI”, care va avea loc pe 4 aprilie, la Sala Radio. Soprana Irina Iordachescu, tenorul Hector Lopez si baritonul Ionut Pascu vor da viata personajelor din „Traviata”, „Rigoletto”, „Aida”, „Nabucco”, „Trubadurul” si „Forta destinului”.

„I LOVE VERDI” este primul eveniment dintre cele pe care Fundatia Calea Victoriei le organizeaza ȋn 2017 pentru a sarbatori 10 ani de activitate. In ultimul deceniu, Fundatia a organizat cursuri, conferinte interactive si concerte cu scopul de a educa si imprieteni publicul cu muzica clasica. Peste 300 de liceeni si studenti au beneficiat de gratuitate la aceste evenimente si multi au devenit apoi spectatori pasionati ai Operei sau ai Salii Radio.

„Verdi era capabil sa se transpuna in pielea fiecaruia dintre personajele sale si sa le faca sa vina in fata oamenilor ca niste oglinzi mobile sonore. Spectatorii il iubesc atat de mult pe Verdi pentru ca se pot identifica foarte usor si foarte repede cu personajele aflate in fata lor”, spune Tiberiu Soare, care va dirija concertul.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV si online AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.