“O noapte furtunoasa” vine la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima va invita in datele de 23 martie si 25 martie, de la ora 19:00, la o alta reprezentatie a productiei sale “O noapte furtunoasa”, un spectacol expoziv, cu multe intorsaturi de situatie, care va va tine cu sufletul la gura pana la final. Regia este semnata de Florin Lita, iar scenografia de Ioana Colceag.

“O noapte furtunoasa” prezinta o lume a mahalalei unde politica se amesteca mereu cu pasiunea si iubirea cu moralitatea, iar modul de viata este unul impulsiv. Personajele insufletite atat de bine de acesti tineri actori traiesc intens si nu se gandesc prea mult la consecinte. Distributia este formata din: Alexandru Banciu (Jupan Dumitrache sau Titirca Inima-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Baluta (Chiriac Sotirescu), Vlad Linta (Spiridon Ionescu), Voicu Aanitei (Rica Venturiano), Vlad Brumaru (Ghita Tircadau), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Cretu (Zita Venturiano).

Pret bilet: 35 lei
Durata: 1h 20
Adresa: Str. Fainari Nr. 17D, Sector 2, Bucuresti
Rezervarile se fac pe Facebook prin mesaj sau la nr. de tel.: 0733060033 / 0733060034 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro
*Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, intre orele 10.00 si 18.00.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.