Se apropie editia a sasea a targului de carte SF & Fantasy „Final Frontier”

Editia cu numarul sase a „Final Frontier”, targ de carte SF & Fantasy, va avea loc intre orele 11:00 si 19:00 la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti). Cei mai cunoscuti autori romani de SF&Fantasy vor fi prezenti cu lansari de carte si paneluri, iar invitatul special al targului este scriitorul Dan Dobos.

Cele mai noi aparitii dar si volume la preturi speciale de la editurile pasionatilor de SF & Fantasy (Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Bennet, Tritonic, Crux), board games de la Red Goblin, benzi desenate si figurine de la HAC!BD sunt doar cateva dintre bunatatile care va asteapta la „Final Frontier” pe 1 si 2 aprilie. Volumele in limba engleza vin de la Books Express, iar romanele politiste de la Crime Scene Press.

Cavalerii Jedi si elfii din Stapanul Inelelor au facut un salt din paginile cartilor in realitatea imediata, iar obiecte fan art de la Nyx Art si Wizart Room pot sa-l transforme pe orice doritor intr-un personaj fantasy. Pentru cei curajosi transformarile pot fi si mai socante, iar la targ va putea fi urmarit demo-ul de machiaj SF realizat de Alina Diana Crisu si echipa.

De asemenea, cei prezenti pot invata sa faca benzi desenate cu Vlady, pot afla totul despre anime cu Alice si pot calatori in spatiu la atelierul de Astronomie cu Adrian Sonka, lector Fundatia Calea Victoriei. Micii invatacei in ale SF-ului sunt asteptati la atelierele de robotica ale Academiei inventeaza.ro.

In plus, cinefilii au ocazia sa urmareasca un scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Rusti si sa participe la o sesiune de Q&A.

„Final Frontier” este un eveniment marca bookblog.ro. Programul complet si alte informatii despre targ pot fi gasite AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.