Ce spectacole mai pregateste Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima va asteapta cu bratele deschise la spectacole si in a doua jumatate a lunii aprilie. Unele dintre spectacole pastreaza aceeasi distribuite, altele o schimba mereu, in orice caz, nu va veti plictisi de jocul actorilor si nici de povestile pe care vi le trasnmit de fiecare data cand sunt pe scena.

In data de 22 aprilie, orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima va invita la spectacolul “Treapta a noua”, care va avea loc la sediul din strada Fainari, nr 17D. Fata de ultima reprezentatie, distributia din 22 va fi diferita, rolurile fiind distribuite astfel:

Melissa: Cezara Munteanu
Joanna: Carla Mihai
Tracy:Andreea Mera
Eleanor: Ioana Vasile.

Joi, 27 aprilie 2017, la orele 19:00, este randul la spectacolului “Sylvia”, de A.R. Gurney, sa fie reprezentat la Teatrul Arte dell’Anima. Spectacolul este o comedie romantica, jucata pentru prima data in 1995 pe Broadway, avand-o protagonista pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York.

Biletele costa 30 lei si se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, intre orele 10.00 si 18.00. Rezervarile se fac pe Facebook prin mesaj, la numarul de telefon 0733.060.033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *