Citila Iepurila ofera carti Herald cu reduceri de pana la 40%

Citila Iepurila s-a intors la Editura Herald si ne indeamna pe toti sa citim mai mult. In plus, pana pe data de 21 aprilie, Citila Iepurila ne ajuta sa aducem fericire in sufletele celor dragi, oferindu-le carti din diverse colectii ale editurii, toate la preturi facute special pentru aceasta perioada de cadouri.

Astfel, in sectiunea Noi aparitii, Citila Iepurila a pregatit o reducere de 20% pentru cele mai noi si mai incitante titluri ale Editurii Herald, din domenii precum: psihologie, psihoterapie de cuplu, stiinta, parentaj, filosofie, texte fundamentale sau mindfulness. Si la categoria Bestsellers Citila Iepurila s-a gandit sa ii surprinda placut pe cititori: cele mai apreciate titluri asteapta cu o reducere de 30% sa fie alese.

De asemenea, in categoria Selectia editorului, Citila Iepurila s-a intrecut pe sine: printre rafturile Herald, a ascuns cateva titluri care beneficiaza fiecare de o reducere de 40%. Nu mai ramane decat sa-l vizitati si sa va lasati serviti cu cele mai frumoase titluri. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *