Doneaza o carte din biblioteca si primesti una noua!

Editura Litera organizeaza pe 23 aprilie, pentru al cincilea an consecutiv, Noaptea Cartilor Deschise, un eveniment dedicat lecturii. Anul acesta, iubitorii de lectura sunt invitati in Parcul Coltea din Capitala cu o carte (din biblioteca proprie) pe care sa o doneze si in locul careia vor primi o carte noua de la Editura Litera.

Volumele care se vor aduna pe 23 aprilie, in intervalul orar 20.00 – 24.00, vor fi donate catre cinci biblioteci scolare din zone defavorizate ale tarii. Editura ii roaga pe cei care aduc carti sa doneze titluri in limba romana, aflate in stare buna. De asemenea, cine doreste sa doneze si alte carti, in afara de cea destinata schimbului pentru a primi una noua, o poate face.

Dupa schimbul de carti, seara va continua cu o invitatie din partea Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”. Cititorii participanti la Noaptea Cartilor Deschise vor putea privi cerul si stelele prin telescopul Observatorului, la indrumarea specialistilor. Biletul de intrare, in intervalul orar 20.00 – 1.00, in noaptea de 23 spre 24 aprilie, il va reprezinta cartea insemnată cu logo-ul Noaptea Cartilor Deschise, primita de la Litera.

In plus, la Noaptea Cartilor Deschise va exista si o tombola cu multe premii.

Participarea le eveniment nu presupune nicio taxa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.