Teatru pentru copii: “Atelierul cu jucarii”

Happy Cinema Bucuresti va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Atelierul cu jucarii” pe 7 mai, ora 11:30. Regia este semnata de Daniela Nane, textul ii apartine lui Dan Dobos, iar muzica lui Adrian Daminescu. Distributia este formata din copii cu varste intre 5 si 15 ani, studenti ai Studioului Daniela Nane.

Multi se intreaba oare ce se intampla vara in Atelierul lui Mos Craciun, atelierul in care elfii si zanele construiesc jucarii pentru copii. Jucariile vor sa faca greva, crezand ca nu mai sunt iubite de copii, iar elfii isi lasa lucrul si se aseaza la plaja, langa piscina. Insa Cartea are un plan care rastoarna situatia si face ca toate personajele fantastice sa inteleaga in final ca toti copiii sunt buni si ca isi vor merita jucariile la iarna, sub brad.

Copiii care apar in “Atelierul cu jucarii” joaca fiecare un personaj care sa i se potriveasca si care sa-l puna in valoare, evident, pe masura posibilitatilor varstei, astfel incat spectacolul sa atinga un standard ridicat de performanta. Ei canta piesele ca solisti sau in cor si construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate si culoare.

Biletele se pot achizitiona de la cinema sau online prin Cinemagia si iabilet.ro. Locurile se pot rezerva AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *