Filmeaza-te citind si poti castiga carti de la Nemira

Editura Nemira sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii (23 aprilie) printr-o campanie de promovare a placerii lecturii, realizata cu sprijinul agentiei Next Advertising. “Hai, citeste!” este o campanie de incurajare a lecturii de catre prieteni pentru prieteni, adresata publicului larg in general si cititorilor Nemira in special.

Miza campaniei este ca, in saptamana 18-23 aprilie, mesajul sa activeze si sa ajunga la cat mai multi oameni. In acest scop, scriitorii si bloggerii sunt invitati sa promoveze lectura printr-un scurt video cu ei citind dintr-o carte si sa incurajeze un alt prieten de pe Facebook sa faca la fel.

Pentru cititorii Nemira, editura organizeaza pe pagina de Facebook Nemira concursul “Hai, citeste!”. Daca sunteti cititori Nemira, sunteti invitati sa va convingeti un prieten sa citeasca. Pentru a participa la concurs, e nevoie sa faceti un scurt video in care sa cititi din cartea voastra preferata de la Nemira, sa-l postati pe Facebook si sa dati tag unui prieten, folosind de asemenea hashtag-urile #CitescDePlacere #HaiCiteste #ZiuaCartii #nemira. Veti avea astfel sansa de a castiga carti de la Nemira atat pentru voi cat si pentru prietenul taguit. 🙂

Informatii complete despre concurs, precum si despre regulament gasiti pe blogul editurii, cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.