Lansari la Tracus Arte: “Efectul de madreperla” si “Insotitori de noapte”

Editura Tracus Arte si Libraria Open Art din Capitala (Str. George Enescu, nr. 8) va asteapta pe 28 aprilie, cu incepere de la ora 17.30, la o intalnire cu scriitoarele Stefania Cosovei si Aurelia Marin. Autoarele vor prezenta cu aceasta ocazie cele mai recente carti ale lor: “Efectul de madreperla” si “Insotitori de noapte”.

Invitati la eveniment vor fi Lucia Verona si Dan Mircea Cipariu.

“Da, te iubesc si azi, Armand: rabdator, simplu, fara labirinturi, fara chin, fara asteptare, probabil timid si stangaci, dar fara podoabe, lacrimi, reprosuri ori abisuri. Naiv, limpede si curat, ca in Cantarea Cantarilor… caci miresmele tale imi sunt balsam mirositor si mir varsat mi-este numele tau… Si nu mi-e dor de tine si nu te vreau, pentru ca esti deja in mine.” (“Efectul de madreperla” – Stefania Cosovei)

“Zonele de umbra se inmultisera, caldaramul garii trepida sub manevra trenurilor care veneau si plecau, echilibristica a propriilor oase, confuzie. Un soi de dureroasa intoarcere in cotidianul banal, zgomotos, starea aceea speciala pe care o cunostea atat de bine George Nechita. Tinea o zi, tinea doua, uneori mult mai mult, cand aveam sa umblu asa deraiata, deraiata rau.” (“Insotitori de noapte” – Aurelia Marin)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.