Trooper canta in deschiderea concertului Deep Purple din 13 mai

Trooper va canta in deschiderea concertului Deep Purple de la Bucuresti, din 13 mai, inainte de Monster Truck. In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, un box set, o carte si un DVD si a cantat alaturi de legende ale muzicii precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Europe sau Nazareth.

Alin Dinca (voce), Aurelian Dinca (chitara, clape, voce), Ionut Radulescu (bass, voce), Laurentiu Popa (chitara), Cristian Oftez (chitara), Ionut Covalciuc (tobe si percutie) au realizat multe in ultimii ani. In 2011, trooperii au lansat albumul de studio “Voodoo”. A fost pentru prima oara cand o trupa romaneasca a lansat un album intr-un format neconventional – pe un stick care avea atasata o papusa voodoo. Imediat dupa turneul de promovare al albumului “Voodoo”, au intrat din nou in studio, si in 2013 au scos discul “Atmosfera”, pentru care au organizat cel mai grandios concert de lansare din cariera lor. Turneul de promovare a fost unul lung si s-a intins pe durata a doi ani. De asemenea, au organizat doua gale “Stelele Rockului Romanesc”, la care au participat cele mai importante nume ale scenei rock de la noi. In 2016, la trei ani de la precedentul material, Trooper a lansat un altul, “In ziua a opta”.

“Noi, Trooper, am pornit la drum in urma cu mai bine de 20 de ani visand ca intr-o zi sa putem canta alaturi de acesti uriasi”, spune solistul Alin Dinca. “Tin minte ca inca din primele saptamani de existenta am incercat sa cantam piese Purple. Ba chiar, mai tarziu, pe unele ne-am gandit sa le includem in concerte. Pot sa spun fara nicio exagerare ca Deep Purple a reprezentat pentru noi o adevarata scoala de muzica. Am invatat de la cei buni… iar acum se implineste si visul de a urca impreuna pe scena de la Romexpo. Imi este imposibil sa explic ce inseamna asta pentru noi si ce simtim de cand am aflat vestea. Prieteni, eu atat am de spus – 13 mai, Romexpo, Bucuresti. Zeii se intorc pentru ultima oara in Romania!
Don’t worry
There’s no hurry
Here we are
With all the time in the world.”

Deep Purple va da startul turneului “Long Goodbye Tour” pe 13 mai la Bucuresti. Biletele sunt disponibile la preturile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna) si se gasesc online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.