“Varza, cartofi si alti demoni” va avea premiera oficiala pe 6 mai

Recent premiat in cadrul Galei UCIN – Uniunii Cineastilor din Romania cu Premiul pentru Cel mai bun Documentar de lung si scurt metraj, “Varza, cartofi si alti demoni” isi asteapta spectatorii din 6 mai si in cinematografele din Bucuresti. Premiera va avea loc la Cinema Eforie, de la ora 20:00, in prezenta echipei.

Inainte de premiera oficiala din 6 mai, documentarul va fi proiectat si in cadrul Programului “Scoala Altfel”, joi 4 mai, la cinema Elvira Popescu, de la ora 18:00. Proiectia va avea loc in prezenta regizorului Serban Georgescu, iar elevii vor avea intrarea libera.

“Varza, cartofi si alti demoni” a avut premiera internationala la finalul anului trecut, in cadrul Festivalului International de Film Documentar si de Animatie de la Leipzig – DOK Leipzig, unde a primit numeroase critici pozitive. Anul acesta a mai fost selectat in in cadrul Festivalului de Film documentar One World Romania (sectiunea Romania in Miscare), la Docu Days UA (Ucraina) si Milenium Inernational Documentary Film Festival (Belgia).

In luna mai vor mai urma patru proiectii la Cinema Eforie, pe 10, 16, 26 si 31 mai, respectiv inca trei la Cinema Muzeul Taranului (str. Monetariei, nr. 3 – in incinta Muzeului National al Taranului Roman) pe 13, 25 si 31 mai.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.