Inregistrarea Galei UCIN de difuzeaza la TVR3

Cea de-a 45-a editie a Galei Premiilor Uniunii Cineastilor din Romania desfasurata la finalul lunii aprilie, la Teatrul National Bucuresti, va fi difuzata sub forma de inregistrare duminica, 14 mai, incepand cu ora 16:00 (partea II), la TVR3. Amfitrioana Galei Premiilor UCIN 2017 a fost actrita Catalina Grama (alias Jojo).

In acompaniamentul orchestrei Mundicolor, condusa de dirijorul Daniel Jinga, spectacolul a fost presarat cu momente muzicale sustinute de Alexandra Ungureanu, Calin Geambasu, Claudia Pavel (Cream), Daniel Lazar, Mircea Baniciu, Iulian Burciu si Ana Maria Ivan si a fost completat de balerinele clasei a VII-a a Liceului de Coregrafie Floria Capsali.

La aceasta editie, filmul “Sieranevada” (regia Cristi Puiu) a fost recompensat cu Marele Premiu si Trofeul UCIN, precum si cu Premiul pentru rol secundar feminin si Premiul pentru rol secundar masculin, Premiul pentru interpretare feminina, Premiul pentru regie, Premiul pentru scenariu si Premiul pentru cel mai bun film lansat in 2016, acordat de Asociatia Criticilor.

Sub auspiciile Uniunii Cineastilor din Romania, evenimentul a fost produs de Revolver in co-productie cu TVR3.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.