Atelier de arta educationala: “Arta sub 18 ani”

Sub umbrela “Arta sub 18 ani” Asociatia Minitremu, parte a duo-ului artistic Monotremu, vine la Bucuresti cu un atelier de arta educationala destinat celor cu interese in pedagogie si/sau arte, care sa propuna o schita de atelier viitor sau sa prezinte un atelier deja realizat, pe marginea caruia se va discuta sau se va lucra aplicat.

Participarea este gratuita. Inscrierile se fac pana pe 18 mai, trimitand un mail la asociatia.reciproca@gmail.com care sa contina o descriere personala si o scurta motivatie de participare. Cei selectati vor fi anuntati pe 21 mai, urmand ca apoi sa participe la atelier in weekendul 27-28 mai, la Centrul de Teatru Educational Replika.

“Arta sub 18 ani” este un atelier care pleaca de la studiul de caz al taberei de arta contemporana Minitremu Art Camp. Desfasurata intr-un cadru natural izolat, diferit de contextul unei galerii, muzeu sau spatiu de arta, tabara a creeat premisele unor intaniri dintre elevi de la mai multe licee teoretice si de arta din Romania si artisti contemporani relevanti scenei de arta romaneasca si internationala.

Despre impresiile primei editii vorbesc o parte a participantilor in articolul “Arta sub 18 ani” de Andra Matzal.

“Arta sub 18 ani” este un eveniment parte a proiectului “Troc – retea de teatru educativ”, organizat de Asociatia Reciproca in parteriat cu duo-ul artistic Monotremu si finantat de Administratia Fondului National Cultural.

Pentru informatii si detalii ale intregului program, organizatorii pot fi gasiti la adresa de mail asociatia.reciproca@gmail sau la numarul de telefon 0748.751.778.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.