20 mai: Retrospectiva Les Films de Cannes 16/17

Les Films de Cannes à Bucarest pregateste terenul pentru editia a opta a festivalului care va avea loc intre 13 si 22 octombrie 2017 la Bucuresti si care va aduce in premiera in Romania cele mai asteptate titluri prezentate anul acesta la Festivalul de la Cannes, care se desfasoara chiar in aceste zile (17-28 mai).

Sub titlul “Les Films de Cannes 16/17. Retrospectiva/Warm-up”, iubitorii de cinema vor putea re(vedea) sambata, 20 mai, sapte dintre cele mai apreciate filme ale editiei din 2016 a festivalului. Proiectiile vor avea loc la Grand Cinema & More, unde vor fi introduse de criticul de film Raluca Durbaca, Cinema Elvire Popescu si Cinema Muzeul Taranului.

Pentru editia din toamna Les Films de Cannes à Bucarest, festivalul isi propune sa pregateasca programul impreuna cu publicul si va invita sa alegeti filmele din selectia oficiala a Festivalului de la Cannes 2017 pe care doriti sa le vizionati la Bucuresti intre 13 si 22 octombrie. Preferintele pot fi exprimate prin completarea si trimiterea formularului disponibil pe aceasta pagina.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *