Horatiu si Bogdan Malaele prezinta o “Editie speciala”

Horatiu Malaele, maestrul ironiei si al hazului inteligent, revine in luna iunie pe scenele din Brasov, Cluj-Napoca si Bucuresti in noul spectacol plin de umor: “Editie Speciala”. Horatiu Malaele va fi secondat de fiul sau, actorul Bogdan Malaele, iar muzica va fi furnizata de artistul Radu Captari.

Protagonistii “Editiei Speciale” vor putea fi aplaudati de spectatorii care vor fi prezenti in data de 6 iunie la Sala Patria din Brasov, in 22 iunie la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca sau pe 24 iunie la Cinema PRO din capitala, incepand cu ora 19:00.

Noul spectacol are la baza texte puternice, pigmentate cu momente “Best of Horatiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentatii ale actorului. In plus, spectatorii prezenti la spectacolul “Editie Speciala” din Cluj-Napoca si Bucuresti, vor beneficia gratuit de vizionarea filmului “Funeralii Fericite”.

Biletele pentru spectacol se gasesc la:

– Brasov – Sala Patria, Libraria St. O. Iosif sau online de pe www.ticketnet.ro;
– Cluj-Napoca – standul Eventim din Iulius Mall, Cinema Florin Piersic sau online de pe www.eventim.ro, www.biletmaster.ro si www.ticketnet.ro;
– Bucuresti – Cinema Pro, www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro sau www.ticketnet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *