Evenimentele Editurii Trei la Bookfest 2017

Grupul Editorial Trei va asteapta cu peste 700 de titluri avand o reducere de pana la 50% si peste 100 de volume cu pret promotional 10 lei, la Salonul International de Carte Bookfest 2017, in Pavilionul C1, standurile A14 si A04. La Editura Trei veti descoperi titluri captivante, carti asteptate si autori suedezi de top.

Programul evenimentelor este urmatorul:

Joi, 25 mai, ora 17.00, la standul Ambasadei Suediei din Pavilionul C4, sunteti invitati la dezbaterea “Sa decifram misterele succesului literaturii crime suedeze contemporane”, cu Andreea Chebac si George Arion, moderata de Virginia Costeschi.

Vineri, 26 mai, ora 18.00, in standul Ambasadei Suediei din Pavilionul C4, va veti intalni virtual cu David Lagercrantz, autorul romanelor “Millennium 4 – Prizoniera in panza de paianjen” (Editura Trei, 2015) si “Agonia lui Turing” (Pandora M, 2016), in dialog cu bloggerii romani. Evenimentul va fi moderat de Virginia Costeschi.

Sambata, 27 mai, ora 12.00, la Scena Arena, Pavilionul C1, se lanseaza cartea “Aventurile ramei OLI la ZOO” de Olga Gudynn, in prezenta autoarei cartilor din seria OLI si a invitatilor sai speciali – curajosul OLI si prietenii sai!

Sambata, 27 mai, ora 17.00, la standul Bookfest Junior, Pavilionul C1 (la etaj), se lanseaza cartea “Pentru Petrica, iepurasul meu cu ochii rosii” de Sinziana Popescu, cu ilustratii de Iulia Ignat, in lectura Danielei Nane.

Duminica, 28 mai, ora 12.00, Ziua internationala a lui ELMER este sarbatorita prin ateliere, surprize si momente distractive in spatiul exterior din fata Pavilionului C1.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.