“In fel si chip”, o expozitie realizata de elevi

Galeria Odeon si DanaArtGallery va invita la vernisajul expozitiei “In fel si chip”, care va avea loc pe 6 iunie, ora 19:00 in foaierul Salii Studio – la subsolul Teatrului Odeon. Expozitia, care contine lucrari ale elevilor Liceului Teoretic “Scoala Europeana Bucuresti”, poate fi vizitata inaintea spectacolelor in perioada 1 – 13 iunie.

“O ingramadire simetrica de linii care se asambleaza intr-un puzzle armonios ce da frumusete si unicitate fiecarui individ.
Chipul este cea mai reprezentativa parte a trupului omenesc. Patru simturi fara de care existenta noastra ar fi ingreunata se materializeaza pe cativa centimetri patrati de piele. Vazul, mirosul, auzul si gustul sunt elemente care adauga magie unei vieti monotone. Arta reprezinta puterea de a auzi culorile, de a mirosi stari sufletesti, de a vedea ganduri sau de a gusta putin cate putin din universul ce se ascunde in interiorul artistului.”
(Andreea Popescu)

Expozitia va cuprinde lucrarile elevilor: Alexandra Popescu, Andreea Popescu, Alexandru Pantea, Alexandru Stoica, Briana Florescu, Carla Jipescu, Diana Cuza, Maia Morozan, Maria Petrescu si Ilinca Barcaru. Profesorul coordonator este Magda Morozan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *