Happy Cinema organizeaza vizionari pentru parintii cu bebelusi

De cele mai multe ori, parintii planuiesc cu mare grija prima vizita la cinema a copilului. Aleg cu atentie filmul si se gandesc care e momentul cel mai potrivit pentru asta, cel mai adesea atunci cand micutul are trei ani. Dar de ce adultii n-ar putea sa se bucure de film impreuna cu cel mic si pana la aceasta varsta, fara a-i deranja pe altii?

Happy Cinema Bucuresti organizeaza din luna iunie o sectiune speciala in programul de filme: vizionari dedicate mamicilor si taticilor cu bebelusi. In cadrul acestui program, parintii se vor bucura de vizionarea unor filme de top, in conditii speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar in sala luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelusii sa nu se sperie, iar la inceput nu vor rula trailere si reclame. Atmosfera prietenoasa si calma din cinema ii va face pe noii parinti sa scape de stres si sa se relaxeze la cinema.

Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul “Rough Night”, o comedie cu Scarlett Johansson.

“Am considerat ca este oportun sa oferim sansa parintilor cu bebelusi sa se bucure de experienta mersului la cinema fara teama ca alti spectatori vor fi deranjati. In plus, parintii pot petrece un timp de calitate impreuna cu bebelusii si nu trebuie sa caute bona ca sa mearga la film. Dorim sa sustinem si socializarea mamicilor si taticilor si sa le oferim ocazia de a vedea si discuta despre cele mai noi premiere”, a declarta Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.

Vizionarile sunt organizate in parteneriat cu Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari.

HAPPYCINEMA® Bucuresti se afla in incinta Liberty Center, pe Soseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.