Premiatul “Despre trup si suflet” va rula in cinematografele din Romania

“Despre trup si suflet/On Body and Soul” a fost declarat duminica, 18 iunie, marele castigator al celei de-a 10-a editii Sydney Film Festival, cel mai important festival de film din Australia. Trofeul Sydney Film Prize si premiul in valoare de 60.000 de euro se ofera anual celui mai “indraznet si curajos film de actualitate”.

Regizoarea Ildikó Enyedi este prima femeie din istoria festivalului care castiga marele premiu. Prezenta la gala de la Sydney, regizoarea filmului “Despre trup si suflet/On Body and Soul”, a declarat: “A fost o competitie foarte puternica. Este minunat ca un astfel de film poate cuceri atat de multi oameni. Asta imi ofera multa speranta in cinema si in puterea pe care o poate avea comunicarea intre oameni”.

“Despre trup si suflet” este marele castigator al trofeului Ursul de Aur la Berlinale 2017. In Romania, filmul a fost prezentat la Cluj, in doua proiectii speciale la TIFF, ambele sold-out. In cinematografele din intreaga tara va rula incepand cu data de 30 iunie, distribuit de Bad Unicorn.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *