24 iunie: o noua “Editie speciala” cu Horatiu Malaele

Cu o exceptionala inventivitate scenica si cu un suflu epic unic care pastreaza realismul terifiant sub nota hazului de necaz, actorul HORATIU MALAELE, impreuna cu Bogdan, fiul sau cel mare, invita publicul spectator la o noua “Editie Speciala”, care va avea loc sambata, 24 iunie, la Cinema PRO din Capitala, de la ora 19:30.

Cu acelasi umor sec si o infinita placere a improvizatiei, cel mai nou spectacol marca Horatiu Malaele este asteptat cu entuziasm de publicul spectator pentru a destinde atmosfera cotidiana. Asa cum recitalul de succes “Sunt un orb” a fost vazut si revazut de mii de spectatori, noua productie “Editie Speciala” va scrie in mod sigur istorie.

Malaele, tatal si fiul, se intrec necontenit in dialoguri actoricesti fine si subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirica aparte, in acompaniamentul indragitului artist Radu Captari.

Durata spectacolului este de aproximativ o ora si jumatate, dar seara estivala de sambata, 24 iunie se va incheia in jurul orei 22:00, dupa vizionarea filmului “Funeralii Fericite”, proiectie de care spectatorii vor beneficia in mod gratuit.

Biletele sunt disponibile la pret general (65 lei) si pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *