1-16 iulie: “Teatru sub Luna”

Festivalul “Teatru sub Luna” a ajuns la a treia editie, care se va desfasura in perioada 1-16 iulie, in Gradina Quantic din parcul Grozavesti al Capitalei. Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, brand multicultural care a creat 1000 de evenimente in peste 10 ani de existenta.

Festivalul reuneste pe parcursul celor trei weekend-uri de desfasurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizatie, concerte de jazz si rock acustic, expozitii de fotografie si pictura, dar si de sculpturi din lemn si fier.

Fiind un proiect de arta urbana, festivalul de teatru independent “Teatru sub luna” isi propune sa promoveze tinerii artisti aflati la inceput de drum in cariera profesionala. Mai mult, acest festival doreste sa le ofere tinerilor o rampa de lansare, precum si un mediu in care isi pot manifesta pasiunea pentru cultura si abilitatile dobandite prin punerea in practica a ideilor creative.

Pana pe 1 iulie, biletele si abonamentele puse in vanzare pot fi achizitionate cu 25% reducere de pe platforma www.mystage.ro la urmatoarele preturi:

• Bilet 1 zi – 29,90 lei (redus de la pretul normal de 40 lei)
• 3 Day Pass: 71.38 lei (redus de la pretul normal de 90 lei)
• Full Pass (nenominal): 158 lei (redus de la pretul normal de 200 lei)

Pentru mai multe detalii despre festival accesati website-ul oficial www.teatrusubluna.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *