Bucharest Jazz Festival se deschide pe 3 iulie

A sasea editie Bucharest Jazz Festival se va desfasura in perioada 3 – 9 iulie, la ARCUB si in Piata George Enescu. Organizat de ARCUB, Bucharest Jazz Festival 2017 se anunta a fi una dintre cele mai efervescente editii, cu un program extins de festival si un lineup eclectic de artisti romani si internationali.

Deschiderea oficiala Bucharest Jazz Festival are loc luni, 3 iulie, la ARCUB, unde Teodora Enache – director artistic, fotograful Sánta István Csaba si alti specialisti din lumea jazzului dau intalnire bucurestenilor, incepand cu ora 19:00, la vernisajul expozitiei de fotografie “Jazzonance”.

Cele mai bune voci noi din jazzul romanesc pot fi ascultate intre 4 si 8 iulie la clubul festivalului Gabroveni Jazz Club unde in fiecare seara, incepand cu ora 23:00, are loc concursul New Jazz Voices, care isi propune sa descopere si sa promoveze tinerii vocalisti ai scenei locale de jazz. Gabroveni Jazz Club se continua tarziu pana in noapte cu live sessions in afara programului de festival.

Concertele Bucharest Jazz Festival din Piata George Enescu incep in fiecare seara de la ora 20:00, de miercuri, 5 iulie, pana duminica, 9 iulie.

Una dintre cele mai recente formule de jazz de pe scena din Bucuresti, KRiSPER deschide seria concertelor Bucharest Jazz Festival 2017 cu un concert de jazz fusion (miercuri, 5 iulie, ora 20:00), urmat de concertul Luiza Zan & Big Band Radio (miercuri, 5 iulie, de la ora 21:30).

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

Programul complet al festivalului poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *