Avanpremiera – „Spider-Man: Homecoming”

InterComFilm a organizat pe 5 iulie la Cinema City AFI Cotroceni, sala T IMAX, avanpremiera filmului de actiune SF „Spider-Man – The Homecoming”, in regia lui lui Jon Watts, cu Tom Holland in rolul principal, alaturi de Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau si, in rolul personajului negativ, Michael Keaton.

Evenimentele din „Spider-Man – The Homecoming” se petrec la cateva luni dupa ce liceanul Peter Parker (Tom Holland) a mers in misiune cu Razbunatorii in „Captain America: Civil War”. Desi nici Tony Stark-Iron Man (Robert Downey Jr.) si nici Happy, tipul responsabil cu logistica la Stark Tower, nu-l mai suna sa-l cheme in vreo noua misiune, Peter se amageste cu gandul ca poate fi convocat oricand. Asa ca renunta la aproape toate activitatile extrascolare si isi petrece timpul de dupa scoala imbracat in costumul de Spider-Man, indrumand batranele ratacite pe strazi si salvand oameni care n-au nevoie sa fie salvati. Abia cand pe firmament apare un nou baiat rau si anume Vulture (Michael Keaton), Peter intra intr-o aventura periculoasa in care e nevoie sa-si puna la contributie istetimea si curajul pentru a face Binele sa triumfe – mai ales ca e depasit de functionalitatile costumului si nici nu dispune de maturitatea cu care ar trebui tratata situatia.

Tom Holland intra bine in pielea adolescentului nerabdator si dornic sa se faca remarcat, care, in plus, se mai si indragosteste de o colega de liceu, o tanara care are un singur defect si anume e fiica mult iubita a… cui nu trebuie. Michael Keaton isi face bine treaba in rolul capului de familie al carui job se duce de rapa si care decide sa-si continue munca in ilegalitate, traind periculos si punandu-i si pe altii in pericol, manat doar de ganduri de razbunare. Iar Robert Downey Jr., desi nu apare foarte des in peisaj, e, ca de obicei, sarea si piperul scenelor in care este prezent. Asa cum face in fiecare productie Marvel, Stan Lee, creatorul personajului Spider-Man, a avut si el o scurta aparitie in film, in rolul unui domn care intra in dialog cu o vecina atunci cand Spider-Man comite una dintre nu putinele fapte necugetate prin cartier.

Presedintele Sony Pictures, Thomas Rothman, a declarat ca Sony si Marvel au decis sa faca si alte filme cu Spider-Man, asa ca au inceput deja discutiile despre cine ar trebui sa fie de aceasta data raufacatorul si incotro se indreapta toata povestea. Se pare ca o continuare pentru „Spider-Man – The Homecoming” va aparea in iulie 2019.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.