Campania “Te asteptam in librarie!” a ajuns la editia a IX-a

“Carti deschise pentru minti deschise”, este mesajul cultural pe care Editura Herald, prin intermediul campaniei “Te asteptam in librarie!”, il transmite si in acest an tuturor iubitorilor de carte, si anume acela de a pune in prim-plan rolul esential pe care cartile il joaca in educatia noastra non-formala.

In aceasta vara, Editura Herald lanseaza editia a IX-a a campaniei “Te asteptam in librarie!”. Pana pe 1 noiembrie 2017, sunteti invitati sa intrati in cele 150 de librarii partenere din Bucuresti si din tara si sa descoperiti cele 30 de carti aflate in promotie.

“Actioneaza cu dragoste” de Russ Harris, “Bebelusul meu intelege tot” de Aletha Solter, “Misticii islamului” de Reynold Nicholson, “Pe calea mea” de Alan Watts, “Daruieste iubirea care vindeca” de Harville Hendrix, “India vazuta si nevazuta” de Vasile Andru, “Piatra filosofala” de Israel Regardie, “Capitole din autobiografia mea” de Mark Twain, “Turistul interior” de Allan Percy sunt doar cateva dintre titlurile pe care le veti gasi pe rafturile librariilor incepand cu 1 august 2017. Pe langa cultivarea unei minti deschise, va veti bucura de 20% reducere la titlurile selectionate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *