Teatrul Arte dell’Anima participa la Undercloud

Teatrul Arte dell’Anima va asteapta in cadrul Festivalului UNDERCLOUD, sectiunea Concurs, in data de 28 august, incepand cu ora 20:00, la Sala Studio, ARCUB – Hanul Gabroveni (din Str. Lipscani nr. 84 – 90), pentru a viziona spectacolul “Copii rai” de Mihaela Michailov, in regia Geaninei Hergheligiu.

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Juganaru si Alin Potop dau nastere unui spectacol in care lumea pe care o cunoastem cu totii este afisata crud, dar totodata in concordanta cu realitatea. Inspirat dintr-un caz real, “Copii rai” este un spectacol-manifest al generatiei “copy-paste”, al generatiei “la un click distanta” impotriva sistemului educational din scoli dar si de acasa, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si actiune. Textul are la baza povestea reala a unei eleve de 11 ani, tinuta in clasa cu mainile legate la spate, ca pedeapsa, de catre profesoara de istorie, fiind umilita si agresata apoi de catre colegii de clasa.

Biletele pot fi achizitionate direct de la Casa de bilete ARCUB la pretul de 35 RON sau online prin MYSTAGE si EVENTBOOK.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.