Eveniment Herald: “Alan Watts – Aventura unui spirit liber”

Editura Herald si Libraria “La Doua Bufnite” din Timisoara au placerea de a va invita joi, 7 septembrie, ora 18:15, la evenimentul “Alan Watts – Aventura unui spirit liber”, pentru o seara de descoperire si regasire interioara, care se va desfasura in cadrul campaniei nationale “Te asteptam in librarie!”.

Cititorii prezenti la eveniment vor avea sansa sa descopere puterea momentului prezent si sa se conecteze mai bine la sine si la ceilalti, pentru cultivarea armoniei si a echilibrului in viata. Discutiile vor avea loc pe marginea titlurilor “Pe calea mea”, “Duh si contemplatie”, “Cosmologia voioasa” si “Intelepciunea nesigurantei”.

Invitatii vor fi Robert Serban (scriitor si realizator TV), Tudor Cretu (scriitor), Adrian Marcu (jurnalist) si Daniel Vighi (scriitor), personalitati culturale care vor impartasi publicului prezent notiuni care conduc la o buna aprofundare a conceptelor pe care acest ganditor le-a promovat in scrierile si prelegerile sale. Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Campania “Te asteptam in librarie” este un demers cultural menit sa evidentieze atat importanta librariilor ca spatiu cultural activ in viata comunitatilor din care fac parte, cat si a librarului care ii poate facilita cititorului o alta experienta in interactiunea cu universul cartilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.