“Best of Vienna” ajunge din nou in Bucuresti

Maestrul viorii Russell McGregor si orchestra austriaca Johann Strauss Ensemble revin pe scenele din Romania in cadrul unui amplu turneu national al concertului de Craciun “Best of Vienna”. Operetele, valsurile si polcile dinastiei Straus vor delecta publicul roman pe 12 decembrie, la Sala Palatului din Capitala.

Spectacolele de Craciun ale ansamblului Johann Strauss Ensemble reprezinta deja o traditie pentru publicul romanesc. Dupa succesul inregistrat in cei 13 ani de concerte sustinute consecutiv in Romania cu casa inchisa, organizatorii le ofera persoanelor interesate posibilitatea de a-si procura biletele in timp util.

Astfel, biletele pentru concertul de Craciun “Best of Vienna”, care va avea loc pe 12 decembrie, la Sala Palatului, au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 59 si 220 lei si sunt disponibile la: Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines sau online prin www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro. Concertul va ajunge si in alte orase ale tarii.

Share

One thought on ““Best of Vienna” ajunge din nou in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *