Ethan Hawke vine la American Independent Film Festival

Ethan Hawke este invitatul special al primei editii American Independent Film Festival, care are loc intre 15 si 21 septembrie, la Cinema PRO si Cinemateca Eforie din Bucuresti. Actorul va dialoga cu publicul din capitala, pe 21 septembrie, la Cinema PRO, la finalul proiectiei speciale a filmului “Before the Devil Knows You’re Dead”.

Pornind de la traditia marilor filme narative americane, festivalul isi propune sa prezinte o selectie a celor mai recente productii independente made in USA.

Prima editie American Independent Film Festival include proiectii de film, discutii cu invitati speciali si sectiunea Focus Ethan Hawke. In cadrul acestei sectiuni, cinefilii vor avea ocazia sa vizioneze in premiera in Romania cele mai recente filme din portofoliul actorului – “Maudie” (regia Aisling Walsh), o poveste de dragoste disfunctionala bazata pe fapte reale, in care Hawke joaca alaturi de Sally Hawkins, si “Born to Be Blue” (regia Robert Budreau), o drama biografica despre celebrul trompetist Chet Baker, despre care cei de la We Got This Covered apreciaza: “Ethan Hawke face cel mai bun rol al sau de pana acum”. Sectiunea va fi completata de celebrele “Boyhood”, de Richard Linklater – Cel mai bun film la Globurile de Aur 2015 sau “Before Midnight”, in regia lui Richard Linklater, cu un scenariu scris de regizor impreuna cu Ethan Hawke si July Delpy (Nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat). “Before the Devil Knows You’re Dead”, regizat de Sidney Lumet, va inchide festivalul pe 21 septembrie, la Cinema PRO, in prezenta actorului.

Programul proiectiilor si noutatile despre filmele si evenimentele din festival vor fi actualizate pe site-ul filmedefestival.ro si pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

Biletele costa 15 lei si vor putea fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV), sediile Eventim (Bucuresti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro si Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall) si online pe www.eventim.ro.

Foto: Sam Jones

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.