Teatrul Mic deschide stagiunea cu “Rendez-vous pe Luna”

Teatrul Mic isi redeschide stagiunea cu o serie de spectacole programate sa se desfasoare atat in sala proprie, cat si pe scena altor teatre bucurestene. Primul spectacol programat la sediu are loc pe 10 septembrie, ora 19:00, cand spectatorii se vor imbarca pe scena pentru un zbor mult visat catre Luna.

Dan Condurache si Claudiu Istodor sunt protagonistii acestui spectacol, “Rendez-vous pe Luna”, montat de Gelu Colceag, dupa un text al dramaturgului rus contemporan Alexandr Galin. Pe 22 septembrie, “Rendez-vous pe Luna” va putea fi urmarit si pe scena Teatrului Maria Filotti din Braila, in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului Zile si Nopti de Teatru.

Tot in aceasta toamna, Teatrul Mic participa cu trei spectacole la Festivalul National de Teatru: poemul teatral rock “Desteptarea primaverii” (20, 21 octombrie, ora 18:00), in regia lui Vlad Cristache, cu muzica originala compusa de Daniel Rocca, in interpretarea live a trupei FiRMA; spectacolul “Karamazovii” (23, 24 octombrie, ora 18:00), in regia Nonei Ciobanu si spectacolul “Familia Fara Zahar” (25 octombrie, ora 22:00 si 26 octombrie, ora 20:30), in regia lui Radu Apostol, coproductie cu Centrul de Teatru Educational REPLIKA.

Programul spectacolelor poate fi consultat AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.