George Constantinescu a fost premiat pentru rolul din “Dureri fantoma”

Pentru rolul Gleb din spectacolul “Dureri fantoma” de Vasili Sigarev”, in regia lui Bogdan Budes, George Constantinescu a primit sambata, 9 septembrie, Premiul pentru Cel mai bun actor la FITIC – Festivalul International de Teatru Independent Constanta. Spectacolul este o productie a Teatrului de Arta Bucuresti.

Este al doilea premiu obtinut de George Constantinescu pentru rolul din acest spectacol si al treilea premiu pe care il obtine spectacolul “Dureri fantoma”, dupa Cel mai bun actor la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe (2015) si Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul International de Dramaturgie Contemporana Kolyada-Plays, Ekaterinburg, Rusia (iunie 2017).

La Teatrul de Arta Bucuresti, George Constantinescu poate fi vazut, in stagiunea 2016-2017, in spectacolele “Dureri fantoma” de Vasili Sivarev, “O noapte pe dos” de Xavier Durringer, “Insomniacii” de Mimi Branescu, “Sa-i imbracam pe cei goi” de Luigi Pirandello (coproductie cu Teatrul Nottara), “Dictionar Explicativ al Iubirii Romane / No Uaman, No Crai”. An de an, George Constantinescu este invitat in Festivalul 25 de ore de teatru non stop – Sibiu, cu one man show-ul “Pam Pam”, realizat dupa pamfletele lui Constantin Tanase.

In luna septembrie, spectacolul “Dureri fantoma” poate fi vazut la Teatrul de Arta Bucuresti in data de 30, de la ora 19.15, iar biletele sunt disponibile pe MyStage.ro si Eventim.ro.

Foto: Bogdan Botofei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.