Duelul Horatiu – Bogdan Malaele revine la Cinema Pro

Duelul actoricesc intre Horatiu si Bogdan Malaele revine duminica, 24 septembrie, la Cinema PRO, de la ora 19:30. Malaele tatal si fiul se vor intrece in dialoguri subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirica aparte, in acompaniamentul muzical al indragitului artist Radu Captari.

Spectacolul “Editie speciala”, care invita publicul bucurestean la un adevarat maraton al rezistentei la umor, se afla deja in topul celor mai cautate evenimente. Comedia, a carei premiera a avut loc in primavara acestui an, a castigat interesul publicului inregistrand un succes urias, confirmat prin reprezentatiile sustinute in sali arhipline.

Spectatorii care nu avut inca prilejul sa vizioneze filmul “Funeralii Fericite” vor putea profita de proiectia acestuia, in mod gratuit, imediat dupa spectacol.

Biletele pentru spectacol sunt disponibile la pretul de 75 lei si pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro si www.ticketnet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.